
تاثیر رنگ در بازاریابی
از آنجا که روانشناسی رنگها با متقاعد کردن دیگران در ارتباط است، یکی از مهمترین و بحثبرانگیزترین جنبههای بازاریابی است. روانشناسی رنگها در بازاریابی و برندینگ معمولاً در اینفوگرافیها، طراحی لوگو، هویت برند و بنرهای تبلیغاتی اهمیت پیدا میکند. انتخب رنگ اولین اقدامی است که طراح باید برای برندسازی لوگو شرکت انجام دهد.
هویت برند نقش مهمی در برندسازی دارد. شما باید ابتدا هویت برند خود را مشخص کنید و سپس اقدام به برندسازی کنید. یک برند شیک و جذاب باید بر اساس روانشناسی رنگها، رنگی مختص و متناسب با هویتش را برگزیند.
انتخاب رنگ برند با توجه به روانشناسی رنگها در بازاریابی و برندینگ
با توجه به زمینه کاری خود، مخاطبان هدف، محصولات یا خدماتی که ارائه میدهید و اهداف و شعارهای برندتان، رنگی را انتخاب کنید که نه تنها پیام مد نظر شما را به مخاطبان القا کند، بلکه برای مخاطب هدف شما نیز جذابیت داشته و از طرفی تداعی کننده محصولات یا نوع خدماتتان باشد.
تأثیرات روانشناسی رنگ قرمز دربازاریابی و برندینگ
قرمز بلندترین طول موج را دارد و از همین رو نزدیکتر از آنچه در واقعیت هست به نظر میرسد. رنگ قرمز مدل تفکر تجزیه و تحلیلی را کاهش میدهد، سرعت عکس العمل را بالا میبرد. نشان دهنده شور و اشتیاق و عشق است. نشان دهنده قدرت، شور، انرژی، بی باکی و هیجان است. از پیامدهای منفی این رنگ میتوان به خشم، خطر، هشدار،سرپیچی و درد اشاره کرد. تأثیر رنگ بر هر فرد تا حد زیادی به تجربیات شخصی افراد و در وهله بعدی به فرهنگ هر جامعه بستگی دارد و نمیتوان یک نسخه جهانی برای ترجمه احساسات پیچید.
بنابراین علاوه بر در نظر گرفتن مسائل روانشناسی رنگها در بازاریابی و برندینگ، باید به جنبههای فرهنگی یا تجربیات مشترک جامعه خود در مورد رنگها نیز توجه کنید. برای مثال رنگ سبز در روانشناسی آرام بخش است؛ اما در یک برند میتواند نشان دهنده مسائل زیستمحیطی باشد یا در یک برند مالی به عنوان نماد پول به کار رود.