ویدیا - توسعه کسب و کار - طراحی پلتفرم

  • صفحه اصلی
  • طراحی سایت
    • طراحی سایت شرکتی
    • طراحی سایت فروشگاهی
    • طراحی سایت آموزشی
  • محتوای ویدیویی
  • سئو و تبلیغات گوگل
    • سئو و بهینه سازی
    • تبلیغات گوگل
  • پورتال سازمانی
  • برندینگ
    • مشاوره در برندینگ
    • اجرای پروژه های برندینگ
  • ارتباط با ما
  • English
  • Persian
  • MY CART
    No products in cart.
  • Home
  • مقالات
  • حقایقی از سئو و تبلیغات کلیکی گوگل که باید بدانید

حقایقی از سئو و تبلیغات کلیکی گوگل که باید بدانید

یکشنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ / منتشر شده مقالات, مقالات سئو و بهینه سازی

حقایقی از سئو و تبلیغات کلیکی گوگل که باید بدانید

seo-trends-2018

مسیر صنعت بهینه سازی سایت ها به کدام سمت حرکت می کند و چرا؟

با تغییر الگوریتم های گوگل و بروز رسانی مداوم آنها راهکار های سئو نیز تغییر میکنند. بسیاری از راهکارهایی که 5 سال پیش میتوانستند به ارتقاء سئو سایت کمک کنند. امروز دیگر کاربردی ندارند.
43 آمار برای درک بهتر سئو و تبلیغات کلیکی گوگل

1- بیش از 10.3 میلیارد جستجو گوگلی در ماه رخ میدهد. و حدود 78% از کاربران اینترنت در آمریکا به دنبال کالا و خدمات در وب جستجو کرده اند:

مخاطبان شما میخواهند احساس کنند که تصمیم شان برای خرید کالا و خدمات از سایت شما تصمیم درستی بوده است. با توجه به اینکه این کاربران باور دارند که آنچه گوگل ارائه میدهد، قطعاً کیفیت مطلوبی دارد. کاربران با یافتن سایت شما در گوگل احساس می کنند که کالای با کیفیتی را خریداری کرده اند.

2- به صورت میانگین، ترافیک ناشی از موتورهای جستجو 10 برابر بیش از شبکه های اجتماعی، باعث افزایش نرخ تبدیل سایت میشود (محاسبه بر اساس کاربرانی که از کامپیوتر وارد اینترنت میشوند).

اغلب مردم باور دارند که ترافیک شبکه های اجتماعی از نظر نرخ تبدیل بسیار موثرتر از ترافیک موتورهای جستجو است. اما این موضوع صحت ندارد.

بیشتر اشخاص حقیقی در شبکه های اجتماعی بصورت تصادفی تبلیغ کالا و خدمات شما را مشاهده می کنند و واقعاً بدنبال دریافت این خدمات نیستند. اگر شما در شبکه های اجتماعی فعال باشید احتمالا افراد مختلف به صفحه شما مراجعه کرده و تبلیغات شما را مشاهده می کنند. اما احتمال آنکه آنها کالای شما را خریداری کنند کم است.

اما در موتورهای جستجو کاربران برای رسیدن به خواسته های خود عبارتی را جستجو میکنند. در حالیکه در شبکه های اجتماعی این کار معمولا جنبه سرگرمی دارد.

3- حدود 57% از بازاریاب های B2B تاکید کرده اند که سئو بیشترین تاثیر در ایجاد مخاطب فعال را برای آنها داشته است.

بدون توجه به نوع یک سایت میتوان پیش بینی کرد که تمام سایت ها بدنبال افزایش مخاطب فعال میباشند. شما میخواهید که کاربران به سایت شما مراجعه کنند و بعد آنها را به خریداران محصولات خود تبدیل کنید.

بطور کلی میتوان گفت که افزایش تعداد مخاطبان فعال به معنی افزایش میزان درآمد سایت نیز میباشد.

4- 53% از بازاریابها معتقدند که بازاریابی محتوا موثرترین تاکتیک سئو است.

برای آنکه مخاطبان بتوانند سایت شما را در صفحه نتایج جستجو بیابند. تولید و انتشار محتوای جذاب که به سوال مخاطبان پاسخ بدهد ضروری است.

گوگل به محتوا بشدت حساس است و بسختی میتوان یک محتوای بی کیفیت را به رتبه های بالای گوگل رساند.

بهترین راه این است که مخاطبان خود را به خوبی بشناسید و بر اساس نیازهای آنها محتوا تولید کنید.

آمارهایی از سئو و تبلیغات کلیکی گوگل

5- صنعت بهینه سازی سایت ارزشی معادل 65 میلیارد دلار دارد

صنعت سئو یک صنعت درحال رشد است که ارزش کنونی آن 65 میلیارد دلار میباشد. خوشبختانه فرصت های زیادی در این صنعت وجود دارد که افراد جدید میتوانند از آن بهره مند شوند. همچنین پیشبینی ها حاکی از آن است که ارزش این صنعت تا سال 2020 تا 79 میلیارد دلار افزایش میابد.

6- یوتیوب Youtube دومین موتور جستجوی پرکاربرد دنیا است.

امروزه یوتیوب به یک پلتفرم بسیار مناسب برای بازاریابی تبدیل شده است. کاربران به شیوه های مختلفی از ارائه اطلاعات علاقه مند هستند و شما باید روشی را بیابید که بیشترین کاربر را جذب کند. بازاریابی ویدئویی یکی از بهترین روش های انجام اینکار است.

یوتیوب بزرگترین پلتفرم اشتراک گذاری ویدئو در اینترنت است. این پلتفرم توجه مخاطبان بسیاری را به صورت روزانه بسمت خود جذب می کند. برای استفاده از این کانال بازاریابی شما باید ویدئوهای جذابی را برای مخاطبان خود تولید کنید.

7- حدود 96% از بازاریاب ها محتوایی برپایه اطلاعات و آموزش را از طریق موتورهای جستجو ارائه میدهند.

بهترین روش برای ارتباط با مخاطب ایجاد محتوای با ارزش برای او است. بدون توجه به کالایی که میفروشید آموزش یکی از بهترین روشهای افزایش فروش میباشد.

8- میزان اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی تاثیر مثبتی بر روی رتبه سایت در موتورهای جستجو دارد.

با اینکه طرز کار الگوریتم های گوگل را نمیدانیم. ولی کارشناسان گوگل بطور مستقل اهمیت شبکه های اجتماعی در ایجاد مخاطب بلقوه را تاکید شده اند. و همچنین شرکت های بسیاری که اعلام کرده اند با بهبود میزان اشتراک گذاری محتوای سایت هایشان، رتبه بهتری در گوگل بدست آورده اند.

9- بیشترین خریداران آنلاین اغلب از جستجوی طبیعی گوگل برای دریافت اطلاعات استفاده می کنند.

بیشتر خریداران قبل از خرید کالا اطلاعات لازم در باره آن را از اینترنت کسب می کنند. بازاریاب ها برای افزایش فروش و درآمد خود کافیست که سایت های خود را با کلمات کلیدی مناسب بهینه سازی کنند. و خرید از سایت را تا جای ممکن ساده کنند.

10- مسیر خرید 44% از کاربران از طریق استفاده از موتورهای جستجو شروع میشود

اگر بخواهید یک کالا را از اینترنت بخرید چه میکنید؟ اگر شما نیز مانند اغلب کاربران اینترنت عمل کنید. قطعاً ابتدا باید در اینترنت برای آن کلا تحقیق کنید. اغلب بازاریاب ها به همین دلیل بر روی کلمات کلیدی خاصی که مد نظر کاربرانشان است تمرکز می کنند.

کابران اغلب قبل از خرید اطلاعات کافی درباره محصول بدست آورده و نظر سایر کاربران را می خوانند و اگر به اندازه کافی به محصول علاقه مند شدند. آنرا خریداری می کنند.

11- حدود 73/000/000/000 تماس تلفنی از طریق جستجوی موبایلی تا پایان سال 2018 گرفته خواهد شد. میزان تماس های تلفنی سالانه 42% افزایش میابد.

اینکه امروزه کاربران از صفحه نتایج جستجو مستقیما به شما زنگ میزنند مسلماً یکی نتایج سئو موبایل میباشد.

12- آمارها نشان میدهد که 61% از مصرف کنندگان کالا، در صورتی که تجارت های محلی، وب سایتی بهینه شده برای موبایل، داشته باشند، به آنها مراجعه می کنند.

آمارهای سئو

وب سایت هایی که بدنبال جذب مخاطب محلی برای محصولات و خدمات خود هستند بهتر است که سایت خود را برای موبایل نیز بهینه کنند.

13- 61% از بازاریاب ها از طراحی ریسپانسیو بعنوان یکی از استراتژی های بازاریابی خود استفاده می کنند.

اگر سایت شما ریسپانسیو نیست. شما درآمد بالایی را بصورت روزانه از دست میدهید. امروزه جستجوی موبایلی حجم بالایی از جستجو های گوگل را شامل میشود.

14- 58% از بازاریاب هایی که از شبکه های اجتماعی برای یک سال یا بیشتر استفاده می کنند، تاکید می کنند که رتبه سایت آنها افزایش یافته است.

گوگل همچنان تاکید می کند که شبکه های اجتماعی یکی از عوامل رتبه بندی نیستند. اما حتی اگر چنین چیزی صحت داشته باشد. فعالیت مستمر در شبکه های اجتماعی بصورت غیر مستقیم رتبه سایت را بهبود می بخشد. دلیل آن هم روشن است شبکه های اجتماعی ارتباط کاربران با محتوای سایت را تقویت می کنند.

15- صفحات فرود سایت شما در صورتیکه دارای ویدئو باشند 53% بیشتر احتمال دارد که در صفحه اول گوگل به نمایش در بیایند.

مطمئناً چنین آماری اگر این ویدئو ها باعث کاهش سرعت بارگذاری صفحات نشوند باید درست باشد. دلیل آن هم افزایش ماندگاری کاربر در سایت است.

16- 70 تا 80 درصد از کاربران موتورهای جستجو تنها بر روی نتایج طبیعی جستجو تمرکز دارند و به نتایج تبلیغاتی توجهی نشان نمی دهند.

هنگام استفاده از کمپین تبلیغات کلیکی گوگل باید تعداد کلیک و میزان فروش خود را مرتباً رصد کنید. قطعاً اگر بازه های زمانی تبلیغات کلیکی گوگل را بدرستی انتخاب کنید. میتوانید از این تبلیغات فروش خوبی داشته باشید.

17- مقالاتی که 1000 کلمه و بیشتر محتوا دارند بیش از سایر مقاله ها به اشتراک گذاشته شده و بک لینک دریافت می کنند.

این آمار در نتیجه بررسی یک میلیون مقاله بدست آمده است. مقاله های بلند برای خوانندگان جذاب تر هستند. با توجه به اینکه اشتراک گذاری بیشتر و بک لینک بیشتر به افزایش مخاطب و رتبه سایت در موتورهای جستجو منجر میشود. شما باید بر روی تولید مقاله هایی با حجم بیشتر تمرکز کنید.

18- میانگین کلمات برای مقالات در 10 رتبه اول صفحه نتایج جستجو از 975 کلمه در سال 2014 به 1285 کلمه در سال 2015 رسیده است.

میانگین طول محتوا

دلیل آنکه مقالات طولانی تر بیشتر مورد توجه قرار میگیرند این است که مقالات طولانی تر اغلب جامع تر، مفیدتر، آموزنده تر می باشند. با توجه به اینکه این میانگین در حال افزایش است. بهتر است که مقالات طولانی تر در سایت خود قرار دهید.

19- گوگل 71% از بازار موتورهای جستجو را در اختیار خود دارد.

بدون شک گوگل یکی از بزرگترین موتورهای جستجو در جهان است و بعید به نظر میرسد که به این زودی ها رقیبی بتواند از آن جلو بزند.

20- اینترنت در حال حاضر دارای 5 میلیون ترابایت داده است و گوگل تنها 0.04% از این اطلاعات را ایندکس کرده است.

با توجه به میزان داده موجود در اینترنت و حجمی که گوگل از این داده ها ایندکس کرده است. میتوان تصور کرد که در آینده میزان داده هایی که گوگل در اختیار کاربران قرار میدهد افزایش بیابد.

21- 60% از شرکت ها معتقدند که بازاریابی محتوا و استراتژی های سئو برای آنها بصورت یکپارچه عمل می کنند.

سئو و بازاریابی محتوا بصورت هم زمان بر افزایش میزان مخاطب یک سایت موثر هستند ولی باید به خاطر داشت که بدون محتوا نمیتوان بازاریابی محتوا را انجام داد. بنابراین سئو همواره بر بازاریابی مقدم است.

22- 75% از کاربران موتورهای جستجو هرگز به صفحات بعد از صفحه اول مراجعه نمی کنند

قطعاً دلیل آنکه همه برندها بدنبال دستیابی به صفحه اول گوگل هستند همین موضوع است. با انتقال صفحه سایت به صفحه اول گوگل در صورتیکه صفحه محصولات سایت بهینه شده باشد و کاربران را به خرید تشویق کند. شما نتایج بسیار عالی نسبت به رتبه های بالاتر از 10 مشاهده خواهید کرد.

23- بیش از 1.2 ترلیون جستجوی جهانی در اینترنت بصورت ماهانه انجام میشود

با توجه به این حجم جستجو شما میتوانید با بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستجو ترافیک قابل توجهی را به سمت سایت خود جذب کنید.

24- بطور میانگین هر کاربر اینترنت در روز بیش از سه ساعت از طریق موبایل با اینترنت تعامل دارد.

امروزه مردم بیشتر و بیشتر از موبایل برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند. دلیل آن هم این است که موبایل را بسیار راحتتر از لپ تاپ و کامپیوتر میتوان حمل کرد.

با گوشی های موبایل بدون توجه به این که کجا هستید میتوانید کارهای اینترنتی خود را انجام دهید.

25- در گوگل 18% از کلیک های طبیعی بر روی رتبه اول و 10% بر روی رتبه دوم و 7% بر روی رتبه سوم رخ میدهد.

این آمارها نشان میدهد که رتبه اول گوگل بسیار حائز اهمیت است. هنگامیکه یک سایت به رتبه دوم یا سوم میرسد باید بتوان نحوه رسیدن به رتبه اول را یافت. اینکار با تحلیل رقیبی که در حال حاضر در رتبه اول قرار دارد ممکن میشود.

26-نرخ تبدیل در سئو 14% در تبلیغات چاپی و ایمیل مارکتینگ 1.7% میباشد.

نرخ تبدیل بالا در سئو بخاطر آن است که مخاطب خود به دنبال کالا و خدمات شما جستجو کرده و از قبل تمایل خود را برای کالا و خدمات شما اعلام کرده است. دوم آنکه این تبلیغات از طریق یک واسط معتبر یعنی گوگل در اختیار کاربر قرار می گیرد.

27- شرکت هایی که صفحات ایندکس شده بیشتری دارند تعداد مخاطب وفادارشان بالاتر از شرکتهایی است که تعداد صفحه ایندکس شده کمتری دارند. شرکت هایی که در سایتهای خود از بلاگ استفاده می کنند 434% بیشتر از سایر سایت ها صفحات ایندکس شده دارند.

وقتی که از ایجاد بلاگ در سایت صحبت میشود منظور ایجاد یک بلاگ با محتوایی جذاب و پر مخاطب است. وبلاگی که بتواند مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب کند.

28- طبق نظر سایت Outbrain جستجو منبع اصلی ترافیک، در سایت های محتوا محور است و 300% بازده بیشتری از شبکه های اجتماعی دارد.

با این اوصاف بیشتر هزینه های بازاریابی باید بر روی سئو انجام شود.

29- در بینگ Bing سایت هایی که در رتبه اول هستند 9.7% کلیک های طبیعی و سایت های رتبه دوم 5.5% کلیک ها و سایت هایی که در رتبه سوم هستند 2.7% از کلیک های طبیعی را دریافت می کنند.

تقریباً همان نسبت هایی که در گوگل مشاهده میشود در بینگ هم وجود دارد. سایت های رتبه اول بیشترین کلیک را دریافت می کنند. به این ترتیب می توان پیش بینی کرد که این سایت ها نرخ تبدیل بهتری نیز دارند.

30- 54% از بازاریاب ها که از سالهای قبل همچنان به فعالیت ادامه میدهند اعتقاد دارند که به کارگیری سئو در سال 2015 و بعد از آن افزایش می یابد.

این آمارها مربوط به یک پیشگویی بوده است که امروز به حقیقت پیوسته و تجارت های زیادی با سرمایه گذاری بر روی سئو سود های کلانی برده اند.

31- 76% از آژانس ها در آمریکا تاکید کرده اند که نرخ بازگشت سرمایه در سئو عالی است.

کمپین های سئو همواره بهترین بازخورد را برای سایت ها به همراه دارند و این مقوله در همه انواع سایت ها صادق است.

32- 57% از بازاریاب های B2B معتقد هستند که بهینه سازی سایت بیشترین تاثیر را در ایجاد مخاطب وفادار دارد.

ایجاد مخاطب وفادار توسط سئو یکی دیگر از دلایلی است که باید بر روی این کمپین بازاریابی سرمایه گذاری کنید.

33- 86% از استفاده کنندگان وب باور دارند که استفاده از موتورهای جستجو به دانش آنها افزوده است

موتورهای جستجو به کاربران برای یادگیری موارد مختلف کمک می کنند. این موضوع باعث شده است که گوگل همواره بهترین نتایج را در اختیار کاربران قرار دهد.

34- 52% از کاربران معتقدند که نتایج گوگل با گذشت زمان با خواسته آنها منطبق تر شده است.

این موضوع خود دلیل دیگری است که تمام سایت ها برای بدست آوردن رتبه بالاتر به سمت تولید محتوای با ارزش و مفید و مرتبط حرکت کنند.

35- نیمی کلمات درج شده در موتورهای جستجو 4 کلمه ای بوده و یا تعداد بیشتری کلمه داشته اند.

این موضوع اهمیت سرمایه گذاری بر روی کلمات کلیدی طولانی را بیشتر نشان میدهد.
آمارهای تبلیغات کلیکی گوگل

1- آگاهی از برند شما با تبلیغات گوگلی میتواند 80% بیشتر شود.

تبلیغات کلیکی گوگل تنها برای کاربرانی که قصد فروش محصولات خود را دارند مناسب نیست. بلکه میتواند به افزایش آگاهی از برند شما بیانجامد. کاربران چه قصد خرید از شما را داشته باشند و چه قصد خرید نداشته باشند. وجود تبلیغات کلیکی توجه آنها را به برند شما جذب خواهد کرد.

اگر کاربران گوگل نام برند شما را به خاطر آورند قطعاً فروش شما بیشتر خواهد شد.

2- 50% از کاربران شما قادر به تشخیص لینک های طبیعی از لینک های تبلیغاتی نیستند.

با تمام ادعاهای گوگل نسبت به افزایش قابلیت تشخیص لینک های تبلیغاتی همچنان شاهد آن هستیم که بسیاری از مخاطبان گوگل قادر به تشخیص این لینک ها از لینک های عادی نیستند.

3- بروز رسانی در الگوریتم های گوگل بر روی تبلیغات کلیکی شما بی تاثیر است.

رتبه شما در تبلیغات کلیکی گوگل وابسته به الگوریتم های گوگل نیست. بلکه با توجه به مبلغ پرداختی شما به گوگل تعیین میشود.

4- تبلیغات 65% از کلیک های عبارات جستجو شده تبلیغاتی را به خود اختصاص میدهد. درحالیکه نتایج طبیعی تنها 35 % از این کلیک ها را به خود اختصاص میدهند.

هرچند که نتایج طبیعی جستجود در کل کلیک بیشتری دریافت می کنند. ولی در برخی کلمات کلیدی این نتایج تبلیغاتی هستند که کلیک بیشتری دریافت می کنند. مثلاً هنگامیکه کاربران بدنبال خرید کالای خاصی باشند.

5- برای هر یک دلار و 60 سنت پرداختی بابت تبلیغات، وب سایت های مختلف بطور میانگین 3 دلار درامد کسب کرده اند.

توجه داشته باشید که اگر با اصول تبلیغات آشنایی نداشته باشید. تبلیغات کلیکی گوگل میتواند به معنی هزینه بالا و عدم بازگشت سرمایه باشد. بنابراین همواره از یک متخصص بازاریابی برای مدیریت تبلیغات کلیکی گوگل استفاده کنید.

6- احتمال خرید کاربران از سایت هایی گه برای تبلیغات خود هزینه میکنند 50 درصد بیشتر از سایت های دیگر است.

هدف جستجو مهم است. هنگامیکه کاربر بدنبال خرید کالا و خدمات باشد. ترجیح میدهد که بر روی سایت های تبلیغاتی که کالا و خدمات مد نظر را میفروشند کلیک کند و به این ترتیب میزان فروش این سایت ها بیشتر از سایتهای غیر تبلیغاتی است.

7- نرخ بازگشت سرمایه در شرکتی که از فیسبوک برای بازاریابی مجدد استفاده میکند 2.5 برابر است.

بازاریابی مجدد به معنی هدف قراردادن خریداران سایت به منظور ترغیب آنها به خرید دوباره است.

8- 65% از تجارت های B2B میتوانند از تبلیغات لینکدین برای افزایش مشتریانشان استفاده کنند.

شبکه های اجتماعی مانند لینکدین به شما امکان تبلیغات حرفه ای را میدهند. این تبلیغات برای مخاطبان کالای شما به نمایش در آمده و بازده بالایی دارد.
نتیجه گیری

با توجه به تغییرات مداوم گوگل آمارهای این چنینی به شما برای برنامه ریزی بلند مدت کمک خواهد کرد.با کمک این آمار میتوانید استراتژی دیجیتال مارکتینگ خودرا بهینه کنید و بودجه ای که برای تبلیغات آنلاین خود در نظر گرفته اید را بهتر مدیریت کنید.

  • Tweet

What you can read next

مزایای برندینگ در کسب و کار
مزایای برندینگ در کسب و کار
Domain-Checker
دامنه مناسب چه ویژگی باید داشته باشد؟
domain
چگونه یک نام دامنه (دامین) مناسب انتخاب کنیم؟

موضوع مقالات

  • دسته‌بندی نشده
  • مقالات
    • مقالات برندینگ
    • مقالات پورتال سازمانی
    • مقالات سئو و بهینه سازی
    • مقالات طراحی سایت

مقالات اخیر

  • bl0a24nh.tau

    تحلیل بازار

    تحلیل بازار چیست؟ هر کسب و کار باید از روند و ج...
  • برندینگ احساسی

    برندینگ احساسی چیست؟

    برندینگ احساسی یک نوع استراتژی‌ است که با هدف‌گ...
  • روش های تبلیغات

    روش های تبلیغات

    انواع روش های تبلیغاتی که درسرتاسر دنیا رایج اس...
  • روانشناسی رنگ‌ها در بازاریابی و برندینگ

    روانشناسی رنگ‌ها در بازاریابی و برندینگ

    تاثیر رنگ در بازاریابی از آنجا که روانشناسی رنگ...
  • دیجیتال مارکتینگ

    دیجیتال مارکتینگ

    بازاریابی آنلاین بازاریابی دیجیتال یا آنلاین، ا...
  • GET SOCIAL

Copyright © 2020. All rights reserved. Design by Widea

TOP